Home

Ferie zimowe w English School

Grupy wiekowe: 6-8 lat i 9-12 lat.

więcej

Szukasz prezentu na Święta?

Pakiet 5 lekcji.

zadzwoń więcej

Ferie zimowe w English School

Grupy wiekowe: 6-8 lat i 9-12 lat.

więcej

Dofinansowanie 80%

Kursy językowe dla mikro, małych i średnich przedsiębiorstw

więcej


Polityka Prywatności


Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i danych osobowych mojego dziecka podanych w niniejszym formularzu w celu złożenia deklaracji zapisu oraz związanego z tą deklaracją dalszego procesu zawarcia umowy o przeprowadzenie kursu nauki języka angielskiego lub języka niemieckiegoprzez English School Szkołę Języków Obcych w Zielonej Górze.
Wiem, że powyższa zgoda jest dobrowolna, ale konieczna do złożenia niniejszej deklaracji oraz udziału w dalszym procesie związanym z zawarciem umowy o przeprowadzenie kursu.

Informacje o administratorze oraz o zasadach przetwarzania danych osobowych:

1. Administratorem danych osobowych Pani/Pana oraz danych osobowych Pani/Pana dziecka podanych w niniejszym formularzu będzie English School Szkoła Języków Obcych w Zielonej Górze.

2. Dane osobowe przetwarzane będą przez English School Szkołę Języków Obcych w Zielonej Górze na podstawie wyrażonej zgody (od dnia 25 maja 2018 roku – na podstawie art. 6 ust. 1 lit a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, zwanego ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych) w celu w niej wyrażonej. Podane dane osobowe będą przechowywane do czasu zakończenia procesu zawarcia umowy o przeprowadzenie kursu języka angielskiego lub niemieckiego, jednakże nie dłużej niż do momentu ewentualnego odwołania zgody na przetwarzanie danych, z zastrzeżeniem dozwolonego prawem dalszego przetwarzania, w tym w zakresie rozstrzygania zasadności roszczeń związanych z przetwarzaniem przez English School Szkołę Języków Obcych w Zielonej Górze danych osobowych (z uwzględnieniem okresów przedawnienia).

3. Dane osobowe będą też przetwarzane w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych roszczeń tj. z uwagi na to, że jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez English School Szkołę Języków Obcych w Zielonej Górze (od dnia 25 maja 2018 roku – na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych). Dane osobowe w tym zakresie będą przechowywane przez okres przedawnienia roszczeń, chyba że przepis prawa nakłada na administratora danych osobowych odrębny obowiązek prawny.

4. Podanie danych osobowych nie jest wymogiem umownym, ani warunkiem zawarcia umowy z English School Szkołą Języków Obcych w Zielonej Górze. Podanie danych jest dobrowolne, przy czym niezbędne do złożenia deklaracji zapisu nauki języka angielskiego lub niemieckiego oraz udziału w dalszym procesie związanym z zawarciem umowy o przeprowadzenie kursu języka angielskiego lub niemieckiego.

5. English School Szkoła Języków Obcych w Zielonej Górzenie podejmuje względem przetwarzanych danych zautomatyzowanych decyzji, w tym profilowania.

6. Ma Pan/Pani prawo:

  1. w dowolnym momencie wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, przy czym wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem;
  2. żądania od English School Szkoły Języków Obcych w Zielonej Górzedostępu do podanych danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia („prawo do bycia zapomnianym”) lub ograniczenia przetwarzania, a także od dnia 25 maja 2018 roku - do żądania przeniesienia danych do innego administratora;
  3. wniesienia skargi do organu nadzorczego, do którego kompetencji należy kontrola nad zgodnością z prawem przetwarzania danych osobowych; do dnia 24 maja 2018 roku jest to Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, zaś od dnia 25 maja 2018 roku – Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.


Przysługuje Pani/Panu również prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania (gdy przetwarzanie oparte jest na art. 6 ust. 1 lit. f) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych.

Realizacja wskazanych powyżej praw, poza wniesieniem skargi do organu nadzorczego, może odbywać się poprzez wskazanie swoich żądań i przesłanie ich na adres e-mail: biuro@englishschool.zgora.pl lub w inny wybrany przez Panią/Pana sposób.

Sprawdź się!

Rozwiąż test On-line i sprawdź swój poziom.

Rozwiąż
Ferie zimowe w English School
Ferie zimowe w English School

Zapraszamy do udziału w zajęciach organizowanych dla dwóch grup wiekowych: 6-8lat i 9-12lat.

Wyjątkowy prezent na Święta - pakiet 5 lekcji!
Wyjątkowy prezent na Święta - pakiet 5 lekcji!

Specjalnie dla Twoich bliskich stworzymy spersonalizowany voucher na 5 lekcji indywidualnych w świątecznej cenie - 400zł.
Ilość godzin może ulec zmianie - jeżeli chcesz zwiększyć ich ilość, skontaktuj się z nami telefonicznie, a przygotujemy idealny wariant dla Ciebie i Twoich bliskich.
 68 452 30 53 lub 607 404 675

Olimpiada Statystyczna
Olimpiada Statystyczna

Jeśli jesteś uczniem szkoły ponadgimnazjalnej i interesujesz się statystyką zapraszamy do wzięcia udziału w Olimpiadzie Statystycznej.
Nasza szkoła  jest partnerem III edycji Olimpiady w województwie lubuskim.

Instagram
Instagram

Aby być na bieżąco z tym, co dzieje się w naszej szkole serdecznie zapraszamy na nasz profil na Instagramie! https://www.instagram.com/english_school_zgora/…

Gdzie jest Zbyszek?
Gdzie jest Zbyszek?

Ostatnio na lekcji szukaliśmy Zbyszka Pomponika. Gdzie się schował? Jak było? Sami zobaczcie!…

Happy Halloween!
Happy Halloween!

Zapraszamy do zapoznania się ze zdjęciami z naszych wyjątkowo strasznych warsztatów :)…

Czytanie na Drugie Śniadanie
Czytanie na Drugie Śniadanie

To akcja, na którą zostaliśmy zaproszeni. Wspólnie czytaliśmy historię o dzielnym szczurku, który miał wielkie marzenie, by zostać kucharzem.…

Zabawy na polanie – Angielski na trawie :)
Zabawy na polanie – Angielski na trawie :)

Co to była za niedziela! Wyśmienita zabawa z Waldo, piękna pogoda i genialna frekwencja! Byliście cudowni! Waldo już za Wami tęskni! Zapraszamy do zapoznania się ze zdjęciami:)…

GRYwalizacja –  fotorelacja
GRYwalizacja – fotorelacja

Kochani! Serdecznie dziękujemy za wspólną zabawę z językiem angielskim w Bibliotece Pana Kleksa! Do zobaczenia następnym razem! …

GRYwalizacja w Bibliotece Pana Kleksa WiMBP im. Cypriana Norwida
GRYwalizacja w Bibliotece Pana Kleksa WiMBP im. Cypriana Norwida

W środę 22.08.2018r. o godz. 11:00-13:00– już po raz drugi serdecznie zapraszamy wszystkich śmiałków w wieku 7-13 lat do wzięcia udziału w zajęciach pełnych różnych konkurencji w języku angielskim w Bibliotece Pana Kleksa WiMBP im. Cypriana Norwida.

Harmonogram otwartych warsztatów wakacyjnych w Zielonej Górze
Harmonogram otwartych warsztatów wakacyjnych w Zielonej Górze

Serdecznie zapraszamy Państwa z dziećmi do udziału w naszych darmowych wakacyjnych warsztatach organizowanych w różnych miejscach w Zielonej Górze. …

Warsztaty językowe  w Ogrodzie Botanicznym Mini Zoo w Zielonej Górze
Warsztaty językowe w Ogrodzie Botanicznym Mini Zoo w Zielonej Górze

Nie próżnujemy w wakacje! W niedzielę, 29.07.2018r., odwiedziliśmy pobliski Ogród Botaniczny i Mini Zoo. Przygotowaliśmy wiele atrakcji dla najmłodszych i tych nieco starszych uczniów.…